Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Top van schade- en carrosseriemarkt Benelux viert 40-jarig jubileum Acoat Selected in 2016

Top van schade- en carrosseriemarkt Benelux viert 40-jarig jubileum Acoat Selected in 2016

vrijdag 30 september 2016

AkzoNobel heeft op vrijdag 30 september jl. het 40-jarig bestaan van Acoat Selected op grootse wijze gevierd met alle Acoat Selected partners in de Benelux. Acoat Selected is hét exclusieve programma voor Sikkens klanten, dat bijdraagt aan succesvol ondernemerschap in de breedste zin van het woord. De leden van dit netwerk zijn erkende autoschade- en carrosseriebedrijven,  die niet alleen hun eigen performance, maar ook die van de branche als geheel, voortdurend willen verbeteren. Wereldwijd heeft AkzoNobel inmiddels meer dan 3000 deelnemende Acoat partners.

Het jubileumcongres stond in het teken van het thema 'Past Experience, Present Value, Future Vision', dat inhoudelijk is doorvertaald naar netwerken, klant, auto en Acoat Selected van de toekomst. Meer dan ooit tevoren zullen technologische ontwikkelingen, zoals de 'zelfrijdende' auto, een onomkeerbare impact krijgen op autoschade- en carrosseriebedrijven en hun bedrijfsvoering. Het jubileum en de veranderende markt zijn de inspirerende en motiverende factoren geweest om de toekomstige kansen te verkennen en hierop actief in te spelen.

Gerhard Aalbers, Manager Services & Strategic Sales en host, voegt hieraan toe "Vanaf de start in 1976 heeft AkzoNobel samen met haar Acoat Selected ondernemers veel bereikt in het verder verstevigen van de positie in de markt. Dit zien we terug in de waarde van het Acoat programma vandaag en in die voor de toekomst. Het is van groot belang dat we continue bijdragen aan het succesvol ondernemerschap van onze leden. Dit doen wij met gespecialiseerde kennis op het gebied van financieel management, procesoptimalisatie, personeelsmanagement en fusies en overnames. We zetten ons niet alleen in voor de kennisvergroting, maar ook voor de feitelijke doorvoering hiervan in de praktijk. Zo zorgen wij er gezamenlijk voor dat we volledig op elkaar en de markt zijn aangesloten, zo niet vooruit lopen."

Impressie van het jubileumcongres 2016

Presentaties
- Acoat Selected Jubileum Congres 2016
Thatcham Research | Dean Lander  
- Connected Cars (Bovag) | Hans Bresser
- After Sales Magazine artikel