Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Acoat voor Carrosserie

Acoat voor Carrosserie

Acoat Selected voor Commercial Vehicles
Acoat Selected biedt naast het management ondersteuningsprogramma voor autoschadeherstelbedrijven tevens een ondersteuningsprogramma voor spuiterijen van Commercial Vehicles (CV). Dit speciaal op de CV-branche toegespitste programma bestaat uit:
- Consultancy
- Bijeenkomsten
- Trainingen

Consultancy
Acoat Selected CV partners kunnen gebruik maken van een breed pakket aan diensten. Optimalisering van het resultaat staat bij al deze diensten voorop.

Bijeenkomsten
Acoat Selected motiveert ook het leggen en onderhouden van contacten tussen de Acoat Selected partners onderling. Naast de voor zowel CV als CR bekende symposia organiseert Acoat Selected speciaal voor de CV bedrijven eens per jaar een excursie
naar een CV gerelateerde fabrikant of collega-spuiterij. Deze excursie wordt gevolgd door een kennissessie waarin een actueel onderwerp door een
specialist uitgediept wordt

Process Centered Environment
Cost saving en Lean zijn bekende begrippen in CV-land. AkzoNobel introduceert daarnaast Process Centered Environment. Dit is een speciaal voor en door AkzoNobel in Amerika ontwikkeld programma, dat middels zeer intensieve begeleiding processen ontdoet van overbodige handelingen. Het betreft hier niet alleen processen in de spuiterij, ook andere afdelingen worden onder de loep genomen.

Benchmarking
Wanneer diepgaande verrijking van praktijkkennis is gewenst, dan wordt elders in Nederland een gelijkgestemde zakelijke partner gezocht, waarmee vertrouwelijke informatie kan worden uitgewisseld, met als doel: leren van elkaar.