Skip Ribbon Commands
Skip to main content

BodyShop Scan

BodyShop Scan

Compacte en complete bedrijfsdoorlichting in 1 dag

​Hoe verbetert u uw rendement in de markt van vandaag? Op welke punten presteert uw bedrijf goed? Wat zijn de aandachtspunten, en hoe pakt u die aan? Om dat inzichtelijk te maken voert AkzoNobel BodyShop Scans uit. Een compacte en complete doorlichting van uw bedrijf, gevolgd door een presentatie van resultaten en oplossingen met deadlines. Alles op dezelfde dag!

Afgestemd op bedrijfsdoel
De BodyShop Scan brengt alles in kaart, van werkplaats tot calculatie, en is afgestemd op uw bedrijfsdoelstelling. Drie specialisten voeren de scan uit: de technisch consultant licht de werkplaats door, de business consultant analyseert en vergelijkt de financiële gegevens, en de account manager voert een personeelsonderzoek uit en kijkt naar de effectiviteit van de frontoffice. Samen beoordelen zij 190 punten, verdeeld over 31 bedrijfsonderdelen. Daarnaast onderzoekt een extern adviseur het calculatiegedrag.

Verbeterpunten en oplossingen
De aandachtspunten worden gepresenteerd met oplossingen erbij. Samen met u stelt uw consultant een prioriteitenlijst en een actieplan op, voorzien van namen en deadlines. U krijgt de scanresultaten en het actieplan aangeboden in een overzichtelijk rapport met persoonlijke  toelichting.

Ondersteuning
De BodyShop Scan duurt weliswaar maar één dag, de ondersteuning is voor langere tijd. Het scanresultaat is een startpunt. Uw consultant(s) houden de vinger aan de pols en begeleiden u bij het oplossen van alle aandachtspunten - en daarmee bij het halen van uw bedrijfsdoelstelling.

  • Analyse en actieplan klaar terwijl u werkt,
  • 190 beoordelingspunten, verdeeld over 31 bedrijfsonderdelen,
  • Maakt verbeterkansen inzichtelijk.