Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Wat houdt Fleetownerservice in?

Wat houdt Fleetownerservice in?

Behalve als transportmiddel worden bedrijfswagens in toenemende mate gebruikt als visitekaartje voor het bedrijf. Sikkens is door jarenlange ervaring bij uitstek uw partner voor fleetownerprojecten. Ons fleetowner services programma is een gezamenlijk aanpak en ondersteuning naar uw nieuwe en bestaande relatie waarbij wij u ondersteunen deze relatie voor langere termijn aan u te binden.

Dit begint met een op maat gemaakt (technisch) advies voor het wagenpark. Wanneer de te spuiten voertuigen gebruikt worden in extreme omstandigheden (bijv. steenslag of chemische belasting) passen we het advies hierop aan. Afhankelijk van de wensen kan dit worden uitgebreid met een garantie- en onderhoudsprogramma. Een Technisch Consulent kan de te spuiten objecten samen met u inventariseren.

Daarnaast maken we gebruik van een registratiesysteem om alle gegevens ook op langere termijn vast te leggen. De kwaliteitscontrole wordt door ons, zowel op de uitvoering van de werkzaamheden volgens technisch advies als wel op de uiteindelijke kwaliteit van het voertuig.

Om te garanderen dat er geen kleurverschillen binnen uw wagenpark optreden worden kleuren (desgewenst internationaal) vastgelegd onder een unieke fleetownercode. Deze vastgelegde code vormt een garantie voor steeds dezelfde kleuren. Hiermee bent u verzekerd van de juiste kleur op uw voertuigen. Ook bij het restylen van wagenparken brengt Sikkens graag haar knowhow op gebied van systeemadviezen en kleur in.