Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Vijf stappen naar een Process Centered Environment

Vijf stappen naar een Process Centered Environment

Uw traject op weg naar een Process Centered Environment staat of valt met uw inzet en toewijding. Het is veel eenvoudiger om op de juiste weg te blijven als u een betrouwbare routekaart hebt.

Het PCE-programma helpt u een koers richting duurzame verandering uit te stippelen in vijf duidelijk te onderscheiden fases, die elk hun eigen doelstellingen en activiteiten kennen.

1. Ontdekken
Deze fase richt zich op het creëren van bewustzijn voor de noodzaak van verandering en op het genereren van bereidheid om met dit proces te beginnen.

2. Starten
U hebt besloten het PCE-programma te implementeren. Nu is het tijd om een solide basis te leggen voor voortdurende verbetering.

3. Uitbreiden
Nu de basis is gelegd, kunt u specifieke elementen van PCE op grotere schaal doorvoeren.

4. Integreren
De principes en praktijken van PCE moeten nu vaste waarden zijn geworden in uw organisatie. De integratiefase is erop gericht om voortdurende verbetering een integraal onderdeel van uw dagelijkse activiteiten te laten vormen.

5. Continueren
Als PCE volledig in de cultuur van uw autoschadeherstelbedrijf is geïntegreerd, kunt u de principes gaan toepassen buiten de grenzen van uw onderneming. In deze fase consolideert u uw activiteiten op het gebied van voortdurende verbetering.

Meer lezen? Klik hier