Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuwe website Acoat Selected online

Nieuwe website Acoat Selected online

dinsdag 24 januari 2012

 

AkzoNobel vierde afgelopen jaar de 35ste verjaardag van het baanbrekende Acoat Selected programma. Bij het netwerk, dat in 1976 in Nederland startte, zijn inmiddels ruim 2.000 partners wereldwijd aangesloten. Vanaf heden is ook de nieuwe Acoat Selected website online.

Toen Sikkens - zoals AkzoNobel Automotive en Aerospace Coatings (A&AC) destijds bekend was – in 1976 haar Acoat Selected programma startte om haar klanten te ondersteunen, was ‘netwerk’ een woord dat de meeste mensen waarschijnlijk associeerden met radio- en televisie-uitzendingen. Een aantal visionaire leiders bij Sikkens kwam met het idee om klanten - via een netwerk - voordeel te leveren via technische ondersteuning en managementsupport. En 35 jaar later, is Acoat Selected is nog steeds het belangrijkste wereldwijde netwerk voor schadeherstelbedrijven.

Er is veel veranderd in de tussenliggende jaren: met Sikkens als een van de premium-merken, is AkzoNobel uitgegroeid van een regionale industriële onderneming tot 's werelds grootste verfleverancier. Maar de service aan de klanten blijft onveranderd.

Vorig jaar werd – met de logowijziging – ook de naam veranderd van ‘Sikkens Acoat Selected’ naar ‘AkzoNobel Acoat Selected -  International Body Shop Network’. Een naam die bij het hedendaagse wereldwijde netwerk van ruim 2.000 partners past. Juist de markt van vandaag vraagt om de managementondersteuning die Acoat Selected biedt. Denk hierbij aan o.a. procesverbetering, marketing en financiële planning.

Tijdens het recente jubileumcongres in Sorrento vierden de Nederlandse partners de 35e verjaardag van Acoat Selected, met de huldiging van een aantal Acoat Selected partners van het eerste uur. Meer dan 40 Nederlandse partners zien de toegevoegde waarde van het programma al meer dan 25 jaar.

De visuele restyling van het programma passeert deze maand opnieuw een mijlpaal, met een totaal nieuwe website inclusief een ‘shop finder '. Naast het laatste nieuws vindt u hier ook gedetailleerde informatie over het totale Acoat Selected programma. U vindt de nieuwe website via www.acoatselected.nl.

"Acoat Selected heeft een uitstekende reputatie opgebouwd als het meest complete ondersteuningsprogramma voor de allerbeste schadeherstelbedrijven", zegt Simon Parker, SBU Director EMEA, A & AC. "Het hele idee van Acoat Selected is altijd geweest om onze klanten op de eerste plaats te zetten, hun succes te verzekeren en hen in staat stellen het allerhoogste serviceniveau te bieden aan hun zakelijke partners en klanten. We hebben enorm succes gehad met het programma de laatste 35 jaar, en we zijn vastbesloten ook in de toekomst een onderscheidende partner in business te blijven met onze relaties”.