Skip Ribbon Commands
Skip to main content

ABS Buntsma Autoschade bij RTL7 Bedrijf in Beeld

ABS Buntsma Autoschade bij RTL7 Bedrijf in Beeld

dinsdag 4 januari 2011

Als het aan Willem Verheul ligt, zet aanstaande zondag 9 januari heel Alphen aan den Rijn om 12.20 uur de televisie op RTL7. Want in de nieuwste uitzending van het programma Bedrijf in Beeld speelt zijn autoschadeherstelbedrijf ABS Buntsma een hoofdrol. Bedrijf in Beeld wordt gepresenteerd door Tamara Brinkman; de uitzending duurt 20 minuten.
Directeur van ABS Buntsma Autoschade, Willem Verheul, is helemaal in zijn nopjes sinds Tamara Brinkman van het RTL7 programma Bedrijf in Beeld is langs geweest. “Het was een hele leuke dag met de cameraploeg van RTL, echt een kijkje in de keuken van het autoschadeherstelbedrijf. Alle processen, zoals die niet alleen bij ons, maar bij alle ABS Autoherstelbedrijven zijn ingeregeld, komen duidelijk in beeld.”

ABS Autoherstel
ABS Buntsma is onderdeel van ABS Autoherstel, een keten van 95 autoschadeherstelbedrijven in Nederland. Met de uitzending van Bedrijf in Beeld aanstaande zondag hoopt Willem Verheul niet alleen op meer aandacht voor zijn eigen bedrijf. “Het is natuurlijk een kick om je eigen bedrijf op landelijke televisie te zien, maar het is nog mooier dat we hiermee meer bekendheid geven aan ABS Autoherstel. En natuurlijk weer even aandacht voor Alphen aan den Rijn als stad voor bedrijvigheid.”

Partnership met AkzoNobel Acoat Selected
In de film komt ook duidelijk naar voren dat ABS Buntsma een hecht samenwerkingsverband heeft met AkzoNobel Acoat Selected. Benadrukt wordt dat Sikkens meer is dan lakleverancier en door ondernemer Willem Verheul, maar ook door zijn medewerkers, wordt gezien als een echte partner in business waar men al jaren plezierig mee samenwerkt. Benchmarking en ook Marktkompas worden als waardevolle tools zelfs nog even benoemd.

Bedrijf in Beeld met ABS Buntsma is aanstaande zondag 9 januari vanaf 12.20 uur te zien op RTL7. Het programma wordt herhaald op maandag 10 januari om 11:20 uur; dinsdag 11 januari om 13:20 uur, woensdag 12 januari om 15:20 uur en donderdag 13 januari om 09:20 uur.

 
 
This website uses cookies. They allow us to optimize your browsing experience and also help us to understand how you use our site. By continuing to use this website, you accept our use of cookies.