Skip Ribbon Commands
Skip to main content

ABS Skiljan 35 jaar Acoat Selected

ABS Skiljan 35 jaar Acoat Selected

woensdag 18 maart 2015

Vrijdag 13 maart 2015, was ABS Skiljan uit Capelle aan den IJssel precies 35 jaar lid van AkzoNobel Acoat Selected. Om dat te vieren werden Ivan Skiljan en zijn medewerkers met bloemen, taart en een mooie collage van het pand zoals het vroeger was en het pand anno nu, in het zonnetje gezet.
 
In 1980 werd het Acoat contract getekend door Stanko & Ans Skiljan, de ouders van Ivan, partners van het eerste uur, die ook nu nog vanuit Kroatië warme woorden hebben voor AkzoNobel als leverancier. In 1995 heeft Ivan het bedrijf van zijn ouders overgenomen.

Gerhard Aalbers, Manager Services & Strategic Sales AkzoNobel Vehicle Refinishes, heeft in zijn speech benadrukt dat AkzoNobel er trots op is dat ook in de markt van vandaag klanten zolang het vertrouwen blijven geven en dat Skiljan 35 jaar onafgebroken enthousiast en actief deelneemt aan Acoat Selected.

Skiljan werkt sinds 2 jaar als "Acoat excellence partner" intensief samen met Business Consultant Han Bezemer.

Het bedrijf heeft een sterke focus op schadeherstel en verkoop van aanvullende diensten, zoals banden, glasherstel, koplampreparatie, UZS et cetera.

Beide partijen hebben zeker de intentie deze samenwerking nog jaren voort te zetten!