Skip Ribbon Commands
Skip to main content

“Niet nadenken maar voordenken”. Sprekers op het Acoat Selected symposium 2019 brengen nieuwe inzichten

“Niet nadenken maar voordenken”. Sprekers op het Acoat Selected symposium 2019 brengen nieuwe inzichten

De autoreparatiebranche en de maatschappij staan voor verregaande verandering. Er zijn inzichten en stappen vereist die verder gaan dan we voorheen dachten. Die boodschap gaven drie vooraanstaande sprekers op het Acoat Selected symposium van AkzoNobel voor topbedrijven uit de schadeherstelbranche. Dat vond plaats op het Bomencentrum in Baarn, een unieke locatie waar 'groen' en 'automotive' samenkomen.

Big data

Chief Technology Officer van AkzoNobel Klaas Kruithof is verantwoordelijk voor transformatieve innovatie. Hij stelde in zijn presentatie 'Race to the Future' dat AkzoNobel producten wil maken die verwachtingen te boven gaan, die voorstellingen te boven gaan, op een verantwoorde manier zodat toekomstige generaties er niet onder lijden.

Spraakmakende architect

Architect en vernieuwende denker Thomas Rau zette met zijn presentatie zijn publiek op een nieuw spoor. De lineaire economie, waarin materialen worden gedolven, gebruikt en weggegooid, is niet meer houdbaar, stelt hij. Hij werkte aan diverse projecten volgens de gedachte van een circulaire economie.

Menselijk brein wil (niet) veranderen

Paul Smit rondde de dag animerend en inspirerend af met een cabareteske presentatie en een serieuze boodschap. Hij liet de weerstand van het menselijk brein tegen verandering zien, maar reikte ook op een humoristische manier aan hoe mensen toch tot ingrijpende verandering in staat zijn.

AkzoNobel en de deelnemers kijken terug op een geslaagde bijeenkomst met inspirerende presentaties, vertelt Gerhard Aalbers, manager Strategic Sales bij AkzoNobel. "Het Acoat Selected team wil met het jaarlijkse Acoat Selected-symposium onze partners bijpraten over actuele ontwikkelingen, ideeën meegeven, en laten zien hoe wij de schadeherstelbedrijven kunnen ondersteunen.

Voor een complete fotoserie van deze succesvolle dag, klik hier