Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Bedrijfsvergelijking

Bedrijfsvergelijking

Al bijna vijfendertig jaar is de Bedrijfsvergelijking de vaste basis voor het Acoat Selected partnerschap. Deze tool stelt de Acoat Selected partners in staat om de eigen prestatie te meten met de gemiddelde prestatie vanuit een representatieve kerngroep. In tijden waarin rendementen onder druk staan en professionalisering van de schadeherstelbranche een absolute must is geworden, is het van groot belang om de individuele prestatie te spiegelen aan de gemiddelde score van deze kerngroep.

Zo zijn onze partners in staat direct actie te ondernemen als hun prestatie afwijkt van de verwachting. De schadeherstelmarkt verandert snel en schakelen op deze veranderingen is essentieel om het eigen marktaandeel op deze markt te kunnen handhaven en/of te vergroten. Onze Business Consultants maken na afloop van ieder kwartaal een analyse maken op basis van de financiële prestatie van de vestiging(en). Op belangrijke KPI’s zal er aan de hand van een gemiddelde score worden bepaald waar mogelijke verbeterpunten zijn te realiseren, waardoor het financiële resultaat kan worden geoptimaliseerd.

Door het continu zoeken naar individuele verbeteringen is in de loop van de jaren het groepsgemiddelde alsmaar beter geworden. Het uiteindelijke doel zal altijd zijn om samen met onze partners een plan samen te stellen om op basis van realiteit te komen tot een maximaal financieel resultaat.