Skip Ribbon Commands
Skip to main content

e-Benchmarking

e-Benchmarking

e-Benchmarking
Naast voorgenoemde Bedrijfsvergelijking is er de mogelijkheid om via e-Bench, een webbased internet applicatie, de eigen prestatie te vergelijken aan de prestatie van een door de gebruiker zelf te selecteren kerngroep. e-Benchmarking is een zeer gebruiksvriendelijk systeem, compleet met een duidelijke handleiding en een Help-functie. Met welke soort bedrijven (bijvoorbeeld geselecteerd naar bedrijfsgrootte of werkaanbod) u vergelijkt en over welke periode, kunt u zelf instellen.

Met behulp van een ‘verkeerslichtensysteem’ wordt zichtbaar gemaakt op welke kengetallen beter (groen), gelijk (geel) of slechter (rood) wordt gescoord dan de referentiegroep. Trends kunnen gesignaleerd worden doordat per kengetal de gegevens van de afgelopen twee jaar te zien zijn. De Help-functie geeft desgewenst een omschrijving van het kengetal/variabele en zonodig een strategie ter verbetering van de resultaten.

e-Benchmarking biedt duidelijke grafische weergaven die zeer snel en eenvoudig de belangrijkste aspecten duidelijk maken. Als u behoefte heeft aan diepere analyses, dan kunt u met behulp van de doorklikfunctie (drill down) de kengetallen verder ontleden en de relaties met andere kengetallen zien. e-Benchmarking maakt gebruik van de modernste internettechnieken en is optimaal beveiligd tegen onbevoegd gebruik. Het dynamische systeem biedt nog talloze uitbreidingsmogelijkheden voor de toekomst.