Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Regiosessie het nieuwe arbeidsrecht

Regiosessie het nieuwe arbeidsrecht

woensdag 4 februari 2015

In de afgelopen twee weken hebben we op verschillende locaties in Nederland de Acoat Regiosessies georganiseerd met als onderwerp "het nieuwe arbeidsrecht". Uit de enquêtes is gebleken dat deze avond zeer goed is ontvangen bij onze klanten.

Onze spreker Hendrik Savelsberg van Claassen, Moolenbeek & Partners stond ruim anderhalf uur hij stil bij de veranderingen in deze wet. Veranderingen die hier en daar het gemakkelijker maken voor de werkgever, maar ook een aantal zaken waar de ondernemer goed op zijn tellen moet passen. Fouten maken kost geld!

Diverse ondernemers in de zaal konden Savelsberg praktijkvragen voorleggen, vragen die dan vaak ook voor de andere aanwezigen weer interessant waren. Kortom een geanimeerde avond die door de ondernemers zeer hoog beoordeeld werd met maar liefst een 8,6 !. Een cijfer waar we trots op zijn!

Na het inhoudelijke gedeelte zijn de avonden afgesloten met een gezellige borrel en kon er een kijkje worden genomen bij de schadebedrijven waar deze avond werd georganiseerd.

Mocht u de regiosessie over arbeidsrecht niet hebben kunnen bijwonen, maar bent u wel geintresseerd in de informatie. Stuur dan een bericht naar ria.rotteveel@akzonobel voor de presentatie.

 
 
This website uses cookies. They allow us to optimize your browsing experience and also help us to understand how you use our site. By continuing to use this website, you accept our use of cookies.