Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Regiosessie Social Media

Regiosessie Social Media

Regionale netwerk bijeenkomsten

donderdag 18 september 2014

In de maand mei hebben wij namens Acoat Selected in het land vier regionale thema bijeenkomsten georganiseerd. Deze bijeenkomsten hadden als doel om de samenwerking tussen de Acoat ondernemers te optimaliseren en om de klanten extra kennis mee te geven. Het thema van de eerste regiosessie was social media.

In totaal hebben 58 bedrijven een bezoek gebracht aan de bijeenkomsten. De ondernemers hebben deze eerste sessie beoordeeld met een gemiddeld cijfer van 8,2. Een uitstekende eerste uitvoering van een nieuwe service van Acoat Selected. We zullen deze vorm van netwerken en informatie overbrengen dan ook vaker gaan organiseren in de nabije toekomst. In de bijlage de verdere uitkomst van de evaluatie.

De presentatie over social media werd verzorgd door Joeri Peeters van YourBusinessOnline. Via de volgende link kun je zijn presentatie zelf nog eens rustig nalezen:

 
 
This website uses cookies. They allow us to optimize your browsing experience and also help us to understand how you use our site. By continuing to use this website, you accept our use of cookies.