Skip Ribbon Commands
Skip to main content

ABS Den Elzen Leiden

ABS Den Elzen Leiden

35 jaar Acoat Selected

donderdag 23 april 2015

35 jaar geleden tekende Max Cabri het Acoat contract met AkzoNobel Sikkens.
Daarmee was Cabri één van de 'early adaptors' van het Acoat Selected programma.

Om dit te vieren werd op 2 april jl. Den Elzen in het zonnetje gezet met taart, bloemen en de overhandiging door Gerhard Aalbers aan Joost den Elzen van een prachtige collage van het oude en nieuwe pand.

Foto Den Elzen 35 jaar-2.jpg
 
Max Cabri zag al vroeg in dat het management ondersteuningsprogramma van Sikkens hem kon helpen in de ontwikkeling van zijn bedrijf. Dat is in de loop van de jaren dan ook goed gelukt. De zaken liepen voorspoedig en uiteindelijk is hij met zijn familiebedrijf aan de Hoge Rijndijk in Leiden verhuisd naar de schitterende nieuwbouwlocatie aan de Harteveltweg in Leiden.

In 2009 gaf Max Cabri aan dat hij zijn bedrijf wel wilde verkopen. De koper bleek een andere gerenommeerde Acoat partner te zijn: Joost den Elzen. Joost is inmiddels de trotse eigenaar van 4 schadebedrijven. Deze 4 Den Elzen bedrijven zijn alle Acoat lid.

Inmiddels worden van elk bedrijf de bedrijfsleider en de chef werkplaats betrokken bij het Acoat programma. In nauwe samenwerking worden de processen aangescherpt.
De kosten worden verder verlaagd en de efficiency verder verhoogd. Een absolute noodzaak in de huidige markt.

Bas Sanders, de bedrijfsleider in Leiden heeft sinds zijn start in 2013 de zaken voortvarend aangepakt en hij heeft het bedrijf op vele fronten laten groeien. Zowel in omzet, organisatie en dus ook het rendement!

35 jaar Acoat lidmaatschap, beide partijen zien voldoende reden om daar nog vele jaren van intensieve samenwerking aan toe te voegen.

 
 
This website uses cookies. They allow us to optimize your browsing experience and also help us to understand how you use our site. By continuing to use this website, you accept our use of cookies.