Skip Ribbon Commands
Skip to main content

ABS De Laat in Heerhugowaard 35 jaar Acoat Selected!

ABS De Laat in Heerhugowaard 35 jaar Acoat Selected!

woensdag 14 oktober 2015

Op 1 september was ABS De Laat uit Heerhugowaard 35 jaar onafgebroken lid van
Acoat Selected. Met bloemen, taart en een prachtige foto collage, met het oude en nieuwe pand, hebben Gerhard Aalbers, Han Bezemer en Leo Rijsdijk van AkzoNobel hierbij stil gestaan.

Gerhard heeft in zijn speech Ron Bruin, manager van De Laat, bedankt en benadrukt dat AkzoNobel zéér trots is dat relaties zo lang en zo trouw zijn aan ons als leverancier. "Wij zullen er alles aan blijven doen dat vertrouwen niet te beschamen en ook in de toekomst een deskundige partner in business te blijven voor De Laat".

Ron Bruin is sinds 13 jaar werkzaam bij De Laat. Het bedrijf is destijds overgenomen door een aantal regionale dealerbedrijven, waarbij Willem Wijker als interim directeur aan het roer stond. Na 3 jaar heeft hij het stokje overgedragen aan de huidige manager Ron Bruin.

Ron vertelt dat hij persoonlijk pas 1/3 van deze lange periode lid is van Acoat Selected, maar in die periode heel duidelijk de meerwaarde van Acoat  heeft ervaren, vooral door de persoonlijke binding, het vertrouwen en de wederzijdse loyaliteit ; een prima wisselwerking tussen De Laat en Acoat Selected.  

Kortom, een prachtige happening en een bewijs wat Acoat kan betekenen voor een ondernemer!

 
 
This website uses cookies. They allow us to optimize your browsing experience and also help us to understand how you use our site. By continuing to use this website, you accept our use of cookies.